GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

Prefab EPDM-hoeken

Prefab EPDM-hoeken vormen de perfecte afwerking voor uw EPDM-dakbedekking en EPDM voor dakgoten. In dit assortiment vindt u zowel EPDM-binnenhoeken als EPDM-buitenhoeken.

Prefab EPDM-hoeken zijn niet de enige EPDM-toebehoren die u in ons ruime assortiment kan kopen. U vindt hier ook gemakkelijk:

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarvoor dienen EPDM-buitenhoeken?

Bij een vierkant plat dak heeft u geen EPDM-buitenhoek nodig. Maar als uw dak met opstaande rand een L-vorm heeft, dan heeft u een buitenwerkse opstaande kant die bijkomende versterking nodig heeft.

Voor zo’n opstaande kant heeft u een EPDM-buitenhoek nodig voor een waterdichte en strakke afwerking van de dakafdichting bij de uitwendige hoeken.

De afmeting van de EPDM-buitenhoeken in ons assortiment is standaard 150 mm x 150 mm x 200 mm.

Waarvoor dienen EPDM-binnenhoeken?

EPDM-binnenhoeken gebruikt u bij elke inwendige hoek van een dak met opstaande randen. Bij een vierkant of rechthoekig dak heeft u dus vier EPDM-binnenhoeken nodig om uw dak waterdicht te maken.

Het grote voordeel van deze binnenhoeken is dat u zelf niet hoeft te vouwen en knippen in uw net aangebrachte EPDM-rubber. Door de juiste lijm te gebruiken, werkt u uw dak netjes en gedetailleerd af.

Kan u wat ondersteuning gebruiken bij het kiezen van uw prefab EPDM-hoeken? Krijg dan advies van onze experten op 085 065 6810 of via het contactformulier, of bekijk veelgestelde vragen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen