• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM-dakbedekking prijs

Verschil Europees EPDM en Amerikaans EPDM rubber

De Europese EPDM bevat geen talk, de Amerikaanse EPDM wel. Amerikaans EPDM-rubber is te vergelijken met de binnenband van een fiets.

De Europese EPDM heeft een licht profiel en daardoor ook een betere hechting op tal van ondergronden. Interexpress EPDM-systemen bestaan uitsluitend uit Europees EPDM-rubber met een productgarantie van 15 jaar en een verwachte levensduur van 50 tot 60 jaar.

Onrechtstreekse prijsbesparing

Voor de beste prijs-kwaliteit kiest u EPDM-rubber zonder talk. EPDM met talk moet u namelijk goed reinigen en met een primer, schuurpad en flashing aanbrengen voor een goed resultaat.

Onbetalkte EPDM-dakfolie brengt u rechtstreeks en grotendeels enkelzijdig verlijmd aan zonder bijkomende risico’s. Een voorbehandeling is niet nodig.

Zo bespaart u tijd, geld en moeite door te kiezen voor een kwalitatievere en duurzamere variant.

EPDM-dakbedekking prijs per m²

De prijs per m² hangt af van verschillende factoren:

  • Dikte en breedte van de folie
  • Kwaliteit van rubber

In ons assortiment vindt u EPDM-dakbedekking van de hoogste kwaliteit in verschillende diktes en vaste breedtes. Uiteraard kan u ook EPDM op maat laten maken. U betaalt dan per bestelde vierkante meter van de desbetreffende breedte van rol.

Wilt u direct de meest scherpe prijs voor uw EPDM zien? Ga dan naar onze EPDM dakbedekking op maat, voer de gewenste afmeting in en u ziet direct uw prijs!

Compleet EPDM-dakpakket

Naast standaard EPDM-rubber op rol, vindt u bij Interexpress ook:

Om zeker te zijn dat u de juiste hoeveelheden van alles kiest, bestelt u het best het EPDM-totaalpakket. In dit complete pakket krijgt u aan een voordelige prijs:

  • EPDM-dakafdichting in de juiste hoeveelheid
  • Op voorhand afgemeten hoeveelheden lijm en kit

Op zoek naar advies op maat? Neem dan meteen contact op met onze ervaren experts of bekijk onze veelgestelde vragen.