EPDM dakbedekking prijs

De EPDM rubber prijs en de kwaliteit van de EPDM rubberfolie is erg belangrijk. U wilt immers een betrouwbare EPDM folie die eenvoudig zelf te plaatsen is voor een betaalbare prijs. Daarom verkoopt Interexpress EPDM systemen uitsluitend EPDM rubber zonder talk. Wanneer er namelijk talk op de EPDM dakafdichting zit moet u die namelijk goed reinigen en een primer, schuurpad en flashing gebruiken om het EPDM rubber te verwerken. De onbetalkte EPDM dakfolie kan rechtstreeks en grotendeels enkelzijdig worden verlijmd zonder het risico dat de EPDM lijm niet goed hecht. Een voorbehandeling is niet nodig bij onbetalkt EPDM rubber en daar profiteert u van! Dit scheelt niet alleen in kosten en prijs, maar ook in de tijd die u nodig heeft om de dakafdichting te monteren.

Verschil Europees EPDM en Amerikaans EPDM rubber

Onze onbetalkte EPDM rubber wordt de zogenaamde Europese EPDM genoemd. Betalkte EPDM wordt Amerikaanse EPDM genoemd. Amerikaans EPDM rubber is te vergelijken met de binnenband van een fiets. De Europese EPDM heeft een licht profiel en daardoor ook een betere hechting op tal van ondergronden. Interexpress EPDM systemen verkoopt uitsluitend Europees EPDM rubber met een productgarantie van 15 jaar en een verwachte levensduur van 50 tot 60 jaar.

EPDM dakbedekking prijs per m2

De EPDM rubber dakbedekking prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de dikte en de kwaliteit van het EPDM rubber. In ons assortiment vindt u EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit in verschillende diktes en vaste breedtes. Uiteraard is het ook mogelijk om EPDM op maat te laten maken. U betaald dan per bestelde vierkante meter van de desbetreffende breedte rol.

Compleet EPDM dakpakket

Naast EPDM rubber kunt u bij Interexpress ook terecht voor alle toebehoren, zoals EPDM lijm, EPDM kit en gereedschap. Naast dat wij deze producten los aanbieden is het ook mogelijk om een EPDM totaalpakket aan te schaffen. Dit is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om uw EPDM dakafdichting te monteren. Zo profiteert u van het gemak van een EPDM totaalpakket tegen een gunstig tarief.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen