EPDM dakbedekking op maat is ideaal als u zelf een dak wilt gaan plaatsen. Bij Interexpress kiest u de gewenste lengte en breedte van het EPDM rubber zodat u het precies geleverd krijgt op de door u gewenste afmeting. Tevens hebben wij standaard rollen in ons assortiment. Dit EPDM rubber heeft een afmeting van 1,2 meter breed en 20 meter lang, en is verkrijgbaar met een dikte van 1 en 1,3 millimeter.

Wilt u in één keer klaar zijn, ga dan voor een EPDM dakpakket. Dat bestaat uit EPDM rubber en de juiste hoeveelheid lijm en kit.

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1.30mm EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM

  ✔️ A-1 kwaliteit

  ✔️ Zonder toevoeging van talk

  ✔️ Makkelijk te verwerken

  Hier kunt u EPDM dakbedekking op maat...Meer

  € 10,95
  Per m²
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM

  EPDM op maat bestellen? Bestel hier EPDM rubber op maat met een dikte van 1 mm. Voordeel van EPDM rubber op maat is dat er geen naden zijn in uw da...Meer

  € 9,49
  Per m²
  Incl. BTW
 3. 1.30mm EPDM rubber op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM rubber op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM dakrubberfolie op standaard rollen van 1,20m x 20m zijn ideaal om uw woning of garage mee te voorzien van dakbedekking.

  € 315,81
  Per stuk
  Incl. BTW
 4. EPDM rubber op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM rubber op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM folie op rol 1,00 mm dik en 1,2 meter breed. Dit EPDM wordt toegepast voor bijvoorbeeld het afdichten en waterdicht maken van kelders, gevels,...Meer

  € 255,31
  Per stuk
  Incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig en duurzaam uw dak waterdicht met EPDM rubber

De Europese EPDM van Interexpress is eenvoudig te leggen en ook nog eens erg duurzaam. De EPDM rubber heeft een product garantie van wel 15 jaar, en een verwachte levensduur van maar liefst 50 jaar. Het grote voordeel van Europese EPDM is dat dit wordt geproduceerd zonder het gebruik van talk, waardoor de montage van het dakafdichtingsmateriaal extra makkelijk gaat. U hoeft geen primers en flashing tape te gebruiken, want het EPDM rubber kan direct enkelvoudig worden verlijmd. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook nog eens veel geld. De EPDM rubberfolie daken van Interexpress zijn gemakkelijk te plaatsen, ook door de doe-het-zelver. Mocht u er niet uitkomen dan staat ons service team tot uw beschikking. Ook hebben wij een duidelijke video-handleiding voor u gemaakt, waarin het leggen van EPDM rubber stap voor stap wordt uitgelegd.

EPDM rubber kopen voor reparatie

EPDM is een zeer duurzaam synthetisch rubber, waardoor het door de unieke eigenschappen in elk klimaat de ideale dakafdichting is. Het EPDM is niet alleen te gebruiken voor nieuw te maken daken, maar het is ook uitstekend geschikt voor reparatie en renovatie. Zo wordt EPDM rubber vaak gebruikt bij het repareren van dakgoten. Daarom hebben wij een assortiment EPDM stroken ontwikkelt, die speciaal voor dit doeleinde geschikt is. Deze EPDM stroken kunnen ook worden gebruikt voor het wind -en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels en kozijnen. EPDM rubber wordt daarom ook vaak gebruikt bij nieuwbouwprojecten.

EPDM dakbedekking plat dak

Vragen over EPDM dakrubber?

Met het kopen van EPDM rubber maakt u een uitstekende keuze. Kiest u een compleet EPDM pakket, of bestelt u het EPDM rubber op maat? Bij elk product ontvangt u een duidelijke Nederlandse handleiding, zodat u alles nog eens rustig na kunt lopen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de juiste EPDM lijm en kit, en bijvoorbeeld PIR dakisolatie. Een nieuw dak plaatst u natuurlijk niet elke dag, en wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u graag meer wilt weten over EPDM rubber. Daarom hebben wij dan ook een serviceteam dat u graag advies op maat geeft.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810 of door contact op te nemen per mail.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen