GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

EPDM strook dikte 1,30mm

In dit assortiment vindt u EPDM-stroken van 1,30 mm dik met een standaardlengte van 20 m. EPDM van 1,30 mm is perfect voor:

  • Reparaties van zinken of houten dakgoten
  • Naden en voegen van woningen lucht- en waterdicht maken
  • Daken, gevels, kozijnen en aansluitingen afwerken

 

Deze EPDM-stroken kan u ook bestellen met een dikte van 1,00 mm als u een minder robuuste en fijnere oplossing nodig heeft.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe leg ik EPDM-stroken?

Gaat u graag zelf aan de slag met EPDM? Geen probleem. Het flexibele rubber is gemakkelijk te installeren, of u nu een expert of eenmalige doe-het-zelver bent.

Als het de eerste keer is dat u EPDM legt, kan u meteen aan de slag met onze handige stap-voor-stap-handleiding. Bovendien raadpleegt u met de videohandleiding ook gemakkelijk tijdens het leggen een praktische gids die u van A tot Z ondersteunt.

Bekijk de volledige selectie alle EPDM-stroken in ons assortiment voor een overzichtelijk totaalbeeld. Zo kiest u exact de stroken die u nodig heeft.

Hoeveel EPDM-stroken van 1,30 mm heb ik nodig?

De hoeveelheid stroken die u voor uw project nodig heeft, is niet altijd gemakkelijk te bepalen. Wil u op zeker spelen? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een compleet EPDM-pakket, inclusief lijm en kit.

Onze experts meten alles voor u af en maken dat u uw pakket in de juiste hoeveelheden krijgt om er meteen mee aan de slag te gaan.

Wil u ondersteuning op maat? Krijg dan advies van onze experten op 085 065 6810 of via het contactformulier, of bekijk veelgestelde vragen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen