GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

Ontluchtingen

Dubbelwandige dakdoorvoer voor EPDM dak

Heeft u een dubbelwandige dakdoorvoer met EPDM manchet nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zowel een complete dakdoorvoer als ook een losse manchet. Gaat u zelf uw EPDM dakdoorvoer aanbrengen en heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze dak specialisten helpen u graag verder.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dakdoorvoer plat dak EPDM

Heeft u een EPDM dak waar u een rookkanaal door wilt aanleggen? Dan is een EPDM dakdoorvoer de ideale oplossing. Onze dakdoorvoer dient ervoor om een dubbelwandige rookkanaal waterdicht door het dak te laten lopen. Deze doorvoer kan zowel op het dak van een woning als bijvoorbeeld op een veranda, blokhut of tuinhuis gebruikt worden.

EPDM dakdoorvoer of ontluchting kopen bij Interexpress

Een dubbelwandige dakdoorvoer voor een kachelpijp of houtkachel koopt u bij EPDM rubber expert Interexpress. Wij bieden een totaaloplossing aan voor dakafdichting, zoals EPDM rubber op maat, EPDM lijm en kit, gereedschap om het EPDM mee te leggen, en hemelwaterafvoer. Onze EPDM dakpakketten bevatten alles om uw dak goed af te dichten en worden geleverd inclusief gebruiksaanwijzing. Wilt u het EPDM rubber leggen eens stap voor stap bekijken? Raadpleeg dan onze video handleiding.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen