Waarom Interexpress EPDM dakbedekking

Waarom de aanschaf van Interexpress EPDM rubber?

Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit EPDM rubber (Europees) dus zonder toevoeging van talk. Hierdoor is het EPDM rubber zeer eenvoudig te plaatsen en te verwerken met een maximale levensduur. Interexpress EPDM systemen verkoopt uitsluitend topkwaliteit duurzame EPDM dakafdichting voor een betaalbare prijs. Ook na aankoop van het EPDM rubber staat u er bij Interexpress niet alleen voor, want bij vragen tijdens of voor installatie kunt u altijd bij ons terecht.

Is het EPDM rubber van Interexpress eenvoudig zelf te plaatsen?

Ja de EPDM dakbedekking van Interexpress is zeer eenvoudig te plaatsen. Interexpress verkoopt een speciaal EPDM systeem zonder toevoeging van talk waardoor de montage van het EPDM rubber extra eenvoudig is. Ook indien u als doe-het-zelver geen ervaring heeft met het aanbrengen van EPDM dakrubber is het plaatsen goed te doen. Bij al onze EPDM producten wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd.

Op welke ondergrond kan EPDM rubber worden toegepast?

Hout, roofing (bitumen), steenachtig materialen, lood, zink, gecacheerde isolatieplaten

Dient alleen de ondergrond ingelijmd te worden?

Ja, voor het grootste gedeelte wel, de randen worden tweezijdig verlijmd.

Kan de EPDM rubberfolie in één keer gelijmd worden?

Nee, de randen dienen apart verlijmd te worden.

Waar gebruik ik de EPDM Bodemlijm voor?

De EPDM Bodemlijm gebruikt u voor het bevestigen van het EPDM rubber op het grootste horizontale deel van uw dak Deze lijm brengt u alleen aan op de ondergrond.

Waar gebruik ik de Randen & Opstanden (contact) lijm voor ?

De Randen & Opstanden lijm gebruikt u voor de laatste 20 cm van uw dak (dakrand) en de opstaande randen. Ook de hemelwaterafvoeren en de andere accessoires worden verlijmd met de Randen & Opstanden lijm. Deze lijm brengt u tweezijdig aan dus zowel op de ondergrond als op de EPDM rubberfolie.

Waar gebruik ik de EPDM sealant (kit) voor?

De EPDM Sealant (kit) gebruikt u om de daktrim (dakrandprofiel) te bevestigen en om de ontluchtingen en hemelwaterafvoeren af te werken.

Hoe bereken ik wat ik nodig heb aan EPDM lijm en kit

Bij alle soorten EPDM lijm & kit staat het verbruik aangegeven op onze website. Ook verkopen wij speciale EPDM rubber totaalpakketten, hierin vindt u alle benodigdheden voor het plaatsen van uw EPDM dakafdichting, hierdoor hoeft u zelf niks te berekenen.

Vanaf welke temperatuur kan ik het EPDM rubber plaatsen?

Het belangrijkste is dat het bij het plaatsen van het EPDM rubber droog weer is en niet vriest. Nog mooier is een temperatuur vanaf 5 graden Celsius boven nul. (Tip) Als u met de winterdag EPDM dakrubber plaatst kan het handig zijn om de EPDM lijm alvast een dag op huiskamertemperatuur op te slaan. Dit werkt namelijk aanzienlijk beter in verband met de dikte van de EPDM lijm.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

U kunt eenvoudig online bestellen via onze website, registratie is niet noodzakelijk, en u kunt uw bestelling uiteraard ook telefonisch of via email doorgeven.

Kan ik als particulier ook een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

Als particulier kunt u ook een bestelling plaatsen bij ons.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt slechts enkele werkdagen, maar maximaal 3 werkdagen voor leveringen binnen Nederland & België.

U ontvangt bericht van ons wanneer uw EPDM materialen worden verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor België betaald u € 24,95 exclusief BTW aan transportkosten voor bestellingen onder de € 500,- exclusief BTW. Daarboven betaalt u geen transportkosten.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen