GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

EPDM strook dikte 1,00mm

In dit assortiment vindt u EPDM-stroken van 1,00 mm dik met een standaardlengte van 20 m. Stroken van 1,00 mm zijn perfect voor:

  • Reparaties van dakgoten
  • Kieren en voegen lucht- en waterdicht maken
  • Kozijnen en woninggevels lucht- en waterdicht maken

 

Deze EPDM-stroken kan u ook bestellen met een dikte van 1,30 mm als u een minder fijne en meer robuuste oplossing nodig heeft.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe leg ik EPDM-stroken?

EPDM-stroken leggen kan u gerust zelf. Weet u niet goed hoe u eraan begint? Geen probleem! We schreven een gedetailleerde handleiding die u stap voor stap door het proces loodst.

Heeft u graag hands-on begeleiding tijdens uw installatie? Hou dan de videohandleiding bij de hand voor begeleiding op het moment zelf.

Bekijk het volledige overzicht van alle EPDM-stroken in ons assortiment voor een duidelijk totaalbeeld. Zo kiest u exact de stroken die u nodig heeft.

Hoeveel EPDM-stroken van 1,00 mm heb ik nodig?

Weet u niet zeker welke hoeveelheid stroken u nodig heeft om uw project af te werken? Maak het uzelf dan gemakkelijk met een vooraf samengesteld EPDM-pakket, inclusief lijm en kit. Zo weet u zeker dat u meteen aan de slag kan en alles vlot afwerkt.

Schakelt u liever een expert in? Krijg dan advies van onze gespecialiseerde medewerkers op 085 065 6810 of via het contactformulier, of bekijk veelgestelde vragen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen