GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

EPDM-gereedschap

Wanneer u EPDM legt, heeft u het juiste gereedschap nodig. Of u nu een ervaren dakwerker of doe-het-zelver bent, in ons assortiment vindt u wat u zoekt. Van EPDM-roller tot lijmpistool: alles wat u nodig krijgt u hier.

EPDM-gereedschappen zijn niet de enige EPDM-toebehoren die u in ons ruime assortiment kan kopen. U vindt hier ook gemakkelijk:

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een EPDM-aandrukroller?

Bij lijmpistolen en EPDM-scharen spreekt het nut van het gereedschap voor zich. Maar waarvoor dient een EPDM-drukroller?

Zo’n aandrukroller is een onmisbaar stuk EPDM-gereedschap voor het leggen van uw EPDM-dakrubber. Na het plakken van uw dakbedekking rolt u herhaaldelijk met de rol over uw dakbedekking om die optimaal te hechten aan de lijm en zo een duurzamer resultaat te krijgen.

De compacte afmetingen van de EPDM-roller maken die ook perfect om uw EPDM-hoeken strak te rollen voor 100% waterdichtheid.

Wat heb ik allemaal nodig?

Koos u intussen het juiste EPDM-gereedschap, maar weet u niet zeker of de rest van uw bestelling klopt? Misschien zijn onze EPDM-pakketten dan de perfecte oplossing.

In onze complete EPDM-pakketten krijgt u de hoeveelheid EPDM die u nodig heeft met alle lijm en kit op voorhand afgemeten.

Zo weet u zeker dat u elke keer opnieuw de juiste hoeveelheid rubber, lijm en kit heeft om uw project tot een goed einde te brengen.

Kan u wat ondersteuning gebruiken? Krijg dan advies van onze experten op 085 065 6810 of via het contactformulier, of bekijk veelgestelde vragen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen