• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Verzenden en retourneren

Bestelling & bezorging

Alle prijzen in de webwinkel zijn inclusief btw en exclusief €24,95 verzendkosten. Bestelt u aan meer dan € 395? Dan is de verzending gratis.

Tenzij anders vermeld, geldt bij ons dat als u op werkdagen voor 14:00 uur besteld, wij de bestelling dezelfde dag nog verzenden. Meer informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een specifiek product vindt u bij de productbeschrijving op de productpagina.

Bent u ervaren vakman of doe-het-zelver die voor het eerst EPDM legt? Bij Interexpress bestelt u eenvoudig online, via e-mail of telefonisch, ook als u geen klantenaccount heeft.

Retournering & garantie

U kan producten zonder reden terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur uw pakket terug naar:

Interexpress
Vlijtweg 7b
8191 JR Wapenveld
Tel +31 (0)85 0656810

De verzendkosten van uw retour zijn voor uw rekening, tenzij u gebruik maakt van de fabrieksgarantie. Omdat we bij Interexpress zo veel vertrouwen hebben in de productie van onze EPDM-systemen, bieden we enkel de fabrieksgarantie aan.

U vindt meer informatie over retours en garantie in onze algemene voorwaarden.

Over Interexpress

Interexpress levert hoogwaardige en duurzame EPDM-systemen waarbij service en een goede dienstverlening centraal staan.

Dankzij onze ervaring in het veld, geven wij u hands-on en bruikbaar advies op maat voor uw project.

In tegenstelling tot veel andere leveranciers van EPDM-systemen, krijgt u bij Interexpress enkel Europese A-klasse EPDM-rubber zonder talk.

Daardoor kan u het systeem rechtstreeks verlijmen zonder de EPDM te moeten voorbehandelen. Primers zijn dus overbodig, wat u veel tijd en kosten uitspaart.

Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant van 1,14 of 1,15 mm dik.

Klantendienst

Heeft u nood aan bijkomende ondersteuning of een vraag die onze FAQ’s niet beantwoorden?

Contacteer dan onze klantendienst van ma tot vr tussen 08.30u en 17.00u op +31 (0)85 0656810 of contacteer ons via e-mail.