Blog

10 voordelen van een sedumdak

Groene daken worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Een dak met sedum, dat zijn vetplantjes, heeft namelijk ontzettend veel voordelen! Zo helpt u bedreigde vogels en bijen in een stedelijk gebied waar niet veel groen te vinden is. Bovendien nemen groene daken veel regenwater op, wat weer voor een ontlasting van het riool zorgt. Twijfelt u nog over een sedumdak of groendak? Lees dan snel verder voor de 10 voordelen van een groen dak.

Lees meer

Totaalrenovatie met EPDM

België wordt steeds dichter bebouwd en dat betekent dat bouwgrond steeds schaarser en duurder wordt. In plaats van een nieuw huis laten bouwen, zien we in de praktijk steeds vaker dat bestaande huizen totaal gerenoveerd worden. In dit artikel vertellen wij u enkele belangrijke zaken waar u bij een totaalrenovatie rekening mee moet houden, en wat wij hier voor u in kunnen betekenen.

Lees meer

Blaasvorming bij EPDM leggen voorkomen

Als u zelf uw dak bedekt met EPDM rubber dan wilt u natuurlijk trots kunnen zijn op het gedane werk. Niets is dan ook vervelender dan het plotseling ontdekken van lelijke luchtbellen of bobbels op uw net geplaatste dak. Helaas is dit iets wat kan gebeuren, maar gelukkig is het ook eenvoudig te voorkomen. In dit artikel leggen we uit hoe u blaasvorming onder het EPDM rubber vermijdt door het opvolgen van enkele simpele adviezen.

Lees meer

Voor -en nadelen van EPDM

Interexpress is dé leverancier voor A-kwaliteit Europese EPDM. Dit dakrubber heeft veel voordelen, maar heeft het ook nadelen? We gaan er eens dieper op in.

Lees meer

Dakbedekking voor een plat dak, wat is het beste?

In België vinden we nog altijd veel gebouwen met een plat dak. Voor deze platte daken zijn door de jaren heen de meest uiteenlopende soorten dakbedekking gebruikt. Op het dak van oudere panden ligt vaak nog mastiek, maar ook roofing komt veel voor. De laatste jaren is EPDM rubber steeds meer in opkomst. In dit artikel gaan we dieper in op welke soort dakbedekking u het beste kunt kiezen voor een plat dak.

Lees meer

EPDM lijmen op roofing dak

Kan ik EPDM rubber verlijmen op een roofing dak? Die vraag horen wij bij Interexpress heel vaak. In dit artikel vertellen wij u graag over alle mogelijkheden van het aanbrengen van EPDM over roofing dakbedekking.

Lees meer

Dakgoot renoveren met EPDM

Heeft u last van lekkage in uw dakgoot? In plaats van aan de slag te gaan met textielband of de dakgoot solderen, kunt u ook voor een blijvend goede oplossing gaan. Want als u de dakgoot met EPDM bekleedt, kiest u voor een duurzame en waterdichte oplossing, die tot wel 60 jaar mee gaat!

Lees meer

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen