• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Een dakterras op EPDM folie

PIR-isolatieplaten onder uw dakterras

Als u toch al kiest voor een nieuwe dakbedekking voor uw platte dak met dakterras, is het verstandig om ook te overwegen om isolatie aan te brengen. Het goed isoleren van uw woning is van belang voor het milieu en u bespaard op uw energierekening. Maar niet elk type isolatiemateriaal is geschikt om aan te brengen onder het dakterras. Sommige isolatiematerialen hebben namelijk moeite met de belasting van een zwaar dakterras. Dit kan ten koste gaan van de beloopbaarheid, dus u moet hier wel de juiste keuze in maken.

PIR-isolatie platen bieden een groot voordeel ten koste van andere isolatiematerialen en dan doelen we niet alleen op het hoge rendement. PIR-isolatieplaten zijn namelijk drukvast dus goed beloopbaar, hebben een hoge belastbaarheid en met een geringe dikte kunt u al een prima isolatiewaarde bereiken. Zowel voor PIR-isolatie als EPDM-dakbedekking van A-kwaliteit kunt u bij Interexpress terecht.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

EPDM gebruiken op een dakterras

EPDM-rubber onderscheidt zich met uitstekende specificaties op het gebied van drukbelasting en is ongevoelig voor het uitzetten en krimpen van bijvoorbeeld houten vlonders op uw dakterras. Hierdoor kunt u eigenlijk elk soort vloer op het terras leggen wat u maar wilt. Als u een houten vlonder gaat plaatsen, gebruik dan wel eerst rubberen tegels of kruisjes om de balken op te plaatsen van uw dakterras.

Wilt u graag grind of tegels op uw dakterras? Deze kunnen prima op de EPDM-folie worden aangebracht. Ook hier geldt dat u wel eerst rubberen tegels of kruisjes (tegeldragers) gebruikt. Bij extreem grove tegels met scherpe randen, is het plaatsen van een extra doek op de dakbedekking aan te bevelen om eventuele schade aan het EPDM-folie te voorkomen.

Geniet van de zon op uw dakterras met EPDM

Nu u alle informatie hebt over de beste soort dakbedekking voor op een dakterras, kunt u de klus gaan plannen en beginnen met het aanleggen. Interexpress ontzorgt u graag, want wij hebben de beste Europese EPDM-folie alvast voor u geselecteerd. U bestelt deze folie gewoon op maat, of u gaat voor een EPDM-dakpakket waarbij u gelijk wordt voorzien van de juiste EPDM-lijm. U kunt uw bestelling laten bezorgen waar en wanneer u maar wilt, zodat u aan de slag kunt gaan wanneer het ú uitkomt.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Daktrimmen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

  • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
    Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw
  • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
    Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
  • EPDM op het dak van een schuur leggen
    Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress