EPDM dakpakket

Compleet EPDM dakbedekking pakket op maat

Een compleet EPDM pakket bevat EPDM lijm, EPDM kit en natuurlijk het EPDM rubber. Daarom is het EPDM dakpakket dé totaaloplossing voor uw dak. Het EPDM rubber pakket bevat alle benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van uw EPDM dakafdichting. Als u geen ervaring heeft met het gebruik van EPDM rubber, dan is dat geen probleem. De EPDM dakpakketten zijn namelijk dé oplossing voor iedere doe-het-zelver. Ook dakwerkers zullen het gemak van dit daktotaal concept ervaren. Want met een EPDM pakket besteld u precies voldoende EPDM rubber en lijm!

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1,30mm EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte
  EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte

  EPDM daktotaalpakket Basic 1,3mm bestaat uit op maat gemaakt EPDM rubber met een dikte van 1,30 mm. Dit EPDM dakpakket wordt geleverd inclusief all...Meer

  € 151,19
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. 1,30mm EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte
  EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte

  Dit EPDM daktotaalpakket bestaat uit EPDM rubber van 1,30 mm dik op maat gemaakt inclusief alle benodigde lijmen en EPDM kit conform voorschrift fa...Meer

  € 183,07
  Per stuk
  Incl. BTW
 3. EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte
  EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte

  Dit EPDM daktotaalpakket Basic bevat EPDM rubberfolie met een dikte van 1mm, voldoende bodemlijm (enkelzijdig aangebracht) en randverlijming (dub...Meer

  € 130,34
  Per stuk
  Incl. BTW
 4. EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte
  EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte

  Het EPDM daktotaalpakket XL bevat naast EPDM rubberfolie met een dikte van 1.00mm en lijm, ook EPDM kit en een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze. He...Meer

  € 165,67
  Per stuk
  Incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

U kunt bij ons kiezen uit 2 soorten EPDM rubber pakketten:

Een EPDM pakket bevat alle benodigde materialen inclusief een Nederlandstalige handleiding, zodat u eenvoudig zelf de EPDM dakafdichting kunt plaatsen. Dit zijn de verschillen tussen het Basic pakket en het XL pakket.

EPDM Basic pakket

Dit is een compleet dakpakket met EPDM rubber op maat, inclusief alle benodigde lijm voor het aanbrengen op uw dak. Dit meten wij voor u af.

EPDM XL pakket (inclusief EPDM hemelwaterafvoer en kit)

Dit is een compleet EPDM pakket inclusief alle benodigde lijm en EPDM dakbedekking op maat. De lijm wordt voor u afgemeten, zodat u zelf niet hoeft te rekenen. Tevens bevat het EPDM XL pakket ook EPDM-kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

EPDM totaalpakket met alles voor een waterdicht dak

Bij Interexpress koopt u een EPDM totaalpakket mét of zonder hemelwaterafvoer. Als u een nieuw dak gaat plaatsen, adviseren wij u om de EPDM rubber van 1,3mm. te kiezen. Omdat deze iets dikker is gaat deze langer mee en daarmee blijft uw dak langer zonder lekkages.

Voor een houten veranda, overkapping, carport of tuinhuisje kunt u prima onze goedkopere EPDM dakrubber variant met een dikte van 1mm gebruiken.

Europees EPDM rubber van goede kwaliteit

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM rubber aanbieders uitsluitend Europese A klasse EPDM dakrubber zonder talk. Hierdoor is de EPDM rechtstreeks te verlijmen zonder het eerst te moeten voorbehandelen. Het gebruik van een primer is bij ons EPDM rubber dus overbodig. Dit scheelt u aanzienlijk in tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textiel-afdruk en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse soort. Het is beschikbaar in verschillende breedte -en lengtematen. Europees EPDM rubber is de ideale dakafdichting voor een plat dak van uw woning, schuur, dakkapel, erker, aanbouw of bijkeuken, veranda of overkapping met plat dak.

Welk EPDM dakrubber pakket moet ik kiezen?

Wij hebben het voor u nog een keer op een rijtje gezet.

EPDM Basic pakket

Het EPDM dakpakket basic bevat:

 • EPDM dakrubber op maat gemaakt (1,00mm of 1,30mm dikte)
 • Ruim voldoende EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM XL pakket

Het EPDM dakpakket XL is een zeer compleet pakket en bevat:

 • EPDM dakrubber op maat gemaakt (1,00mm of 1,30mm dikte)
 • Ruim voldoende EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Benodigde EPDM kit voor het dakrandprofiel en hemelwaterafvoer
 • EPDM hemelwaterafvoer (1x)
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM dakpakket bestellen

Het bestellen van één van onze EPDM dakrubber pakketten is heel eenvoudig. U kiest het pakket met de door u gewenste dikte. Vervolgens bepaalt u zelf de breedte en lengte waarna de hoeveelheid lijm en eventueel kit automatisch wordt aangepast. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste hoeveelheid heeft van alle benodigde materialen. Een EPDM pakket kopen is ideaal, want het bevat alle benodigde EPDM dakrubber en lijm. Bedenk vooraf wel even wat de dikte van het rubber moet zijn. Heeft u voor, tijdens of na het aanbrengen van EPDM dakbedekking nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en een advies op maat te geven. Tevens hebben wij een handige video handleiding voor u gemaakt.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810 of contact op te nemen per mail.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen