GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

Van plan om nieuwe dakafdichting te leggen? De EPDM-rollen van Interexpress zijn standaard 1,20 m breed en 20 m lang, en 1,00 mm of 1,30 mm dik. Deze rollen EPDM-folie gebruikt u ook gemakkelijk om bijvoorbeeld een dakgoot te repareren.

Op zoek naar EPDM op maat? Bestel dan de exacte afmetingen die u nodig heeft bij EPDM-dakbedekking.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EPDM-folie op rol aanbrengen

EPDM-rollen zijn ideaal wanneer u flexibel wil zijn in de montage van EPDM-dakafdichting. De banen lijmt u eenvoudig aan elkaar met de randen- en opstanden-contactlijm gecombineerd met EPDM-kit.

U knipt de EPDM-folie op rol indien nodig ook gemakkelijk op maat voor een strakke afwerking van uw dak. Hoe u dat doet, ziet u duidelijk in de de videohandleiding over het leggen van EPDM-folie.

Tot slot werkt u uw EPDM-dak ook waterdicht af met bijpassende toebehoren voor elk type dakbedekking.

Andere toepassingen van EPDM-rollen

EPDM-folie op rol gebruikt u niet enkel om nieuwe daken te leggen, u renoveert en herstelt er ook verouderde constructies mee. Een kleine greep uit de oneindige mogelijkheden:

  • dakgoot weer waterdicht maken
  • nieuwbouw -of renovatieprojecten
  • wind -en waterdicht maken gevels en kelders
  • zelfs kleine toepassingen zoals een lekkende bloembak herstellen

 

De EPDM-rollen van Interexpress werken brandvertragend, waardoor ze niet geschikt zijn als binnenbekleding voor vijvers. EPDM-vijverfolie zoals u in andere assortimenten vindt, is dan weer niet geschikt als dakbedekking omdat het die brandvertragende eigenschappen niet bezit.

EPDM-rollen kopen bij Interexpress

Koos u de perfecte EPDM-folie op rol voor uw project? Denk er dan zeker aan de juiste lijm en kit mee te bestellen door ons assortiment te verkennen of door meteen het complete EPDM-pakket te bestellen. Zo weet u meteen zeker dat u de perfecte hoeveelheden EPDM-lijm, -kit en -folie bestelt.

Kan u wat ondersteuning gebruiken? Krijg dan advies van onze experten op 085 065 6810 of via het contactformulier, of bekijk veelgestelde vragen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen