EPDM rubberfolie op rol kopen

Bent u van plan om nieuwe dakafdichting te plaatsen? Gebruik dan de EPDM rubberfolie van Interexpress! Deze EPDM rubber op rol is uitermate geschikt voor zowel de professionele klusser als de doe-het-zelver. De rol EPDM rubber heeft een standaard breedte van 1,20m en een standaard lengte van 20 meter. De EPDM is verkrijgbaar in diktes van 1,00 millimeter en 1,30 millimeter. Deze EPDM folie rollen zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld de reparatie van een dakgoot.

Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1.30mm EPDM rubber op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM rubber op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM dakrubberfolie op standaard rollen van 1,20m x 20m zijn ideaal om uw woning of garage mee te voorzien van dakbedekking.

  € 315,81
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. EPDM rubber op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM rubber op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM folie op rol 1,00 mm dik en 1,2 meter breed. Dit EPDM wordt toegepast voor bijvoorbeeld het afdichten en waterdicht maken van kelders, gevels,...Meer

  € 255,31
  Per stuk
  Incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het aanbrengen van EPDM rubberfolie

EPDM rubber op rol is ideaal wanneer u flexibel wilt zijn in het monteren van EPDM dakafdichting. De banen kunnen eenvoudig aan elkaar verlijmd worden door middel van de randen en opstanden contactlijm, in combinatie met EPDM kit. Het rubber is indien nodig gemakkelijk op maat te knippen, zodat uw dak mooi afgewerkt is. Hoe dit in zijn werking gaat, kunt u zien op de video handleiding over het leggen van EPDM rubber. U kunt bij ons ook terecht voor EPDM hemelwaterafvoeren en diverse soorten ontluchtingen, zodat u direct alles in huis heeft om uw dak waterdicht te maken.

Naast dakafdichting heeft EPDM rubber meer functies

De EPDM rubber van Interexpress kunt u voor meerdere toepassingen gebruiken. Zo is de EPDM rubber op rol prima geschikt om een dakgoot weer waterdicht te maken. Ook wordt het rubber steeds vaker gebruikt in nieuwbouw -of renovatieprojecten voor het wind -en waterdicht maken van huizen. De EPDM rubberfolie is zelfs toe te passen op gevels en kelders, en heeft u een lekkende bloembak? Een stuk EPDM er in en zelfs deze is weer waterdicht!

Door toevoeging van brandvertragers in de folie is dit EPDM niet geschikt als vijverfolie. Om verzekeringstechnische redenen mag u daarom ook nooit EPDM vijverfolie gebruiken als dakafdichting.

EPDM rubber bestellen bij Interexpress

Het gebruiken van EPDM rubberfolie rollen is eenvoudig en duurzaam, en hiermee bent u snel voorzien van een nieuw en waterdicht dak. Vergeet u niet de juiste lijm en kit mee te bestellen? Als u uw bestelling geplaatst heeft, kunt u het al snel in huis verwachten. Dit is meestal binnen de 1-3 werkdagen, en u ontvangt voor de tijd een track & trace code. Op deze wijze kunt u snel met uw klus aanvangen.

Makkelijk EPDM rubberfolie aanbrengen op uw dak! Kies een: EPDM pakket *

* Compleet EPDM dakbedekking pakket met ruim voldoende EPDM-lijm, EPDM-kit, dakrubber en naar keuze een hemelwaterafvoer.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen