• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €395
  • Veilig betalen en snel verzonden

Interexpress EPDM Systemen

Interexpress EPDM Systemen is dé leverancier voor a uw EPDM materialen. EPDM is de meest gebruikte dakbedekking, wat is ontstaan vanwege de veelzijdigheid en duurzaamheid. Interexpress biedt u daarom het totaalpakket aan EPDM. Als u kiest voor Interexpress kunt al alle benodigdheden kopen die u nodig heeft voor een EPDM dak. Zo vindt u bij ons:

EPDM rubber op maat

• Complete EPDM rubber pakketten inclusief voldoende lijm en kit

• EPDM dakgoot stroken

• EPDM lijm

• EPDM kit

• EPDM gereedschappen zoals een EPDM schaar, kitpistool, lijmpistool EPDM aandrukroller en meer

• Aluminium Dakrandprofielen

• EPDM Hemelwaterafvoer

• Voorgefabriceerde EPDM hoeken

• PIR isolatie

De voordelen van Interexpress

Als u bij Interexpress uw EPDM besteld, profiteert u van vele voordelen. U kunt er bij ons namelijk vanuit gaan dat het EPDM dat u besteld van echte A-klasse is, en dus geen restpartijen. Bovendien verkopen wij uitsluitend Europese EPDM, wat betekend dat er geen talk op zit waardoor u het direct kunt verwerken zonder het gebruiken van een primer. U kunt uw EPDM precies op maat bestellen, zodat u zelf niet hoeft te knippen en geen reststukken heeft. Daarnaast leveren wij ook nog eens zeer vlot, want als u online een bestelling doet kunt u er vanuit gaan dat u het binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.

Heeft u nog vragen over Interexpress, over ons EPDM of heeft u advies nodig? Wij staan u graag te woord met ons team van experts. U kunt ons bellen, of contact met ons opnemen per mail.

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de producten wordt €24,95 excl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €395,- dan wordt aan de klant geen verzendkosten in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden terugvinden op de volgende pagina: Algemene voorwaarden

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina's. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten maximaal 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Annulering

U heeft het recht om het product terug te sturen binnen 7 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Interexpress Vlijtweg 7b 8191 JR Wapenveld Tel +31 (0)85 0656810 Fax +31 (0)38 376 9035 De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de terug gestuurde producten. Gelieve onze Algemene voorwaarden in te zien voor verdere informatie.

Garantie

Informatie over de garantie (termijn) kunt u vinden in onze Algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid

Ons support team is bereikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 op het volgende nummer:+31 (0)38 376 0604 of neem contact op per email.