• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Totaalrenovatie met EPDM

Wat houdt totaalrenovatie van een huis in?

Een totaalrenovatie is het vervangen en vernieuwen van alle belangrijke delen van een gebouw of woning, oftewel het fundament. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van al het leidingwerk en het plaatsen van een nieuwe CV, boiler, of zoals tegenwoordig populair is, een warmtepomp. Ook nieuw isolatieglas in uw ramen, nieuwe deuren of vloeren zien we vaak vervangen worden bij een totaalrenovatie. Tegenwoordig wordt er vaak voor totaalrenovatie gekozen als een huis verduurzaamt gaat worden. Dit is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee.

Bij een totaalrenovatie mag ook zeker het dak niet vergeten worden. Vooral bij oude panden is een dak vaak aan vervanging toe omdat het vaak aan weer en wind wordt blootgesteld. Vaak is er nog gekozen voor oudere materialen als dakbedekking, en misschien is een nieuwer en duurzamer alternatief zoals EPDM veel voordeliger.

Een totaalrenovatie plannen

Een totaalrenovatie neemt vaak meerdere maanden in beslag, voornamelijk omdat de klus veelomvattend is. Vraag dan ook hulp aan een architect, die weet vaak precies waar u allemaal aan moet denken en kan indien nodig een bouwvergunning voor u aanvragen. Als dit geregeld is en alle bouwtekeningen en vergunningen zijn in orde, kunt u op zoek naar een aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Als u zelf handig bent, kunt u direct aangeven dat u zelf ook ingezet kunt worden bij de werkzaamheden. Dit zal u aanzienlijk schelen in de totale kosten.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Is een dakrenovatie nodig?

Zoals gezegd is een belangrijk punt van een totaalrenovatie de dakrenovatie. De staat van bouwkundige elementen zoals de dakconstructie, dakisolatie en dakbedekking is natuurlijk cruciaal om een aangenaam woonklimaat te garanderen. Zo zal een verouderde dakconstructie leiden tot veiligheidsrisico’s, een slechte isolatie tot een verminderd wooncomfort en hoge kosten en een kapotte dakbedekking kan leiden tot lekkage.

Heeft u een plat of licht hellend dak dan is EPDM dakrubber de beste optie. Na een totaalrenovatie wilt u verzekerd zijn van een woning die tot in lengte van jaren meegaat en dat geldt dus ook voor het nieuwe dak. EPDM dakbedekking onderscheidt zich met een levensduur tot wel een halve eeuw en is hiermee de beste dakbedekking.

Interexpress ontzorgt bij een dakrenovatie

U heeft kunnen lezen hoe belangrijk planning is voor een totaalrenovatie. Als u aan het dak toe bent, is het wel zo fijn dat u de juiste materialen direct geleverd krijgt. Ook is het wel zo prettig dat u alles voor uw nieuwe dak bij dezelfde aanbieder kunt aanschaffen, zodat u direct aan de slag kunt als u wilt. Hier komt Interexpress om de hoek kijken. Voor het renoveren van uw dak kunt u bij ons terecht voor:

Bestel alles direct bij de dakspecialist Interexpress, en wij weten zeker dat de klus zal slagen. Heeft u nog advies of tips nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen, of raadpleeg onze handleidingen over het leggen van EPDM rubber.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Daktrimmen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant