GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met donderdag 26 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

Voor -en nadelen van EPDM

Interexpress is dé leverancier voor A-kwaliteit Europese EPDM. Dit dakrubber heeft veel voordelen, maar heeft het ook nadelen? We gaan er eens dieper op in.

Een nadeel van EPDM is de prijs

EPDM heeft een prijskaartje, dat is waar. Maar zet u het af tegen de voordelen van EPDM, dan lijkt het er eerder op dat EPDM rubber juist goedkoper is dan zijn alternatieven. Welk ander dakbedekkingsmateriaal gaat er namelijk net zo lang mee als EPDM rubber? Het dakrubber is tevens onderhoudsvrij en erg gemakkelijk zelf te leggen zonder voorbehandeling, zodat u geen dakwerker nodig heeft. Dit alles maakt het dat EPDM dakbedekking onder de streep goedkoper is dan de alternatieven.

Het verwerken van EPDM is lastig

Niet waar! Er zijn verschillende soorten EPDM rubber op de markt, dus u moet goed uitkijken wat u koopt. Want koopt u bijvoorbeeld de Amerikaanse variant, dan is deze voorzien van talk, en niet direct klaar voor gebruik. U zult dan altijd weer aan de gang moeten met primers en dergelijke, wat bij de Europese EPDM van Interexpress dus niet hoeft. U kunt direct nadat u het materiaal ontvangen heeft aan de slag zonder voorbehandeling. Daarnaast zijn er veel 'restpartijen' of B-keuze EPDM te koop. Wij adviseren u om dit links te laten liggen, omdat goedkoop dan wel eens duurkoop kan blijken te zijn.

EPDM rubber heeft vele voordelen

Naast de hierboven genoemde voordelen van het EPDM rubber van Interexpress zoals de onderhoudsvriendelijkheid, lange levensduur en het makkelijke verwerken, biedt EPDM rubber nog meer voordelen:

  • Het is waterdicht, EPDM heeft geen naden
  • EPDM is bestand tegen alle weersinvloeden en UV-straling
  • Het is te plaatsen op vele soorten ondergronden
  • EPDM is worteldoorgroeibestendig
  • EPDM rubber is geschikt voor dakgootrenovatie

Meer informatie over EPDM rubber

Heeft u na het lezen van dit artikel nog meer vragen, dan staan wij voor u klaar. Aarzel dan ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor gratis advies. Bent u overtuigd, dan kunt u overgaan tot bestellen. Hou de maten van uw dak bij de hand, en bestel EPDM dakrubber op maat, EPDM rubberfolie op rol of het EPDM dakpakket dat u nodig heeft. Vergeet bij de eerste twee opties niet om direct voldoende lijm en kit mee te bestellen. Ook voor PIR isolatie, dakrandprofielen en voorgefabriceerde binnen -en buitenhoeken kunt u bij ons terecht.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - dé plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen