EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte

Dit EPDM daktotaalpakket bestaat uit EPDM rubber van 1,30 mm dik op maat gemaakt inclusief alle benodigde lijmen en EPDM kit conform voorschrift fabrikant. Het dakpakket bevat tevens een hemelwaterafvoer en een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 183,07
Incl. BTW
Beschrijving

Dit EPDM daktotaalpakket bestaat uit EPDM rubber op maat gemaakt met een dikte van 1,30 mm. inclusief alle benodigde lijmen en kitten. Verder bevat het EPDM dakpakket XL 1,30mm een Nederlandstalige handleiding en EPDM hemelwaterafvoer. Ook als EPDM Basic pakket te bestellen.

Het pakket bevat alle benodigdheden voor een waterdicht dak. Met de meegeleverde Nederlandstalige handleiding en de instructievideo op onze site is het zelf aanbrengen van EPDM dakrubber eenvoudig zelf uit te voeren. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan op werkdagen klaar voor advies!

De voordelen van EPDM daktotaalpakket XL 1,30 mm

 1. Dakrubber op maat
 2. Inclusief alle benodigde EPDM lijm en kit
 3. Inclusief EPDM hemelwaterafvoer naar keuze
 4. Europese A-kwaliteit EPDM folie
 5. Inclusief Nederlandstalige handleiding

Hoe werkt het bestellen van een EPDM dakpakket?

Kies eenvoudig het juiste EPDM pakket in de door u gewenste afmetingen. Het pakket bevat alle benodigde bodem lijm en rand verlijming. Dit hoeft u zelf niet te berekenen, wij sturen meer dan voldoende mee om de dakwerk klus te klaren. Het XL pakket bevat ook EPDM kit. Hiermee kunt u ook een universele daktrim afwerken welke u apart mee kunt bestellen. De laatste stap is het selecteren van een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze. Wij hebben een EPDM hemelwaterafvoer met onderuitloop of zijuitloop van diverse afmetingen in ons assortiment.

Inhoud EPDM dakpakket XL 1,30mm

 • EPDM rubberfolie 1,30mm
 • EPDM bodemlijm
 • EPDM contactlijm
 • EPM kit
 • EPDM hemelwaterafvoer
 • Nederlandstalige handleiding
Meer informatie
Meer informatie
Thickness1,30mm
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen