EPDM stroken

U kunt bij Interexpress de beste kwaliteit EPDM rubberstroken kopen tegen een lage prijs. EPDM rubber stroken worden bijvoorbeeld gebruikt voor het winddicht en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en aansluitingen. Deze stroken van synthetisch EPDM rubber kunnen ook als loodvervanger gebruikt worden.

Wij adviseren een EPDM strook van 1,3 mm dik voor EPDM dakgoten en reparaties

Wij adviseren u om voor dakgootbekleding en dakgoot reparatie EPDM rubber stroken van 1,30 mm dik te gebruiken. Deze variant biedt net iets meer bescherming en qua prijs van de EPDM stroken ontloopt het elkaar niet veel.

Kies uw gewenste EPDM dikte: EPDM strook 1 mm | EPDM strook 1,3 mm *
* EPDM stroken van 1,3 mm worden door ons aanbevolen voor dakgootbekleding en dakgoot reparatie

Meer informatie

Producten 16-20 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EPDM strook 1,00mm | 60cm breed, 20 meter lang
  EPDM strook 1,00mm | 60cm breed, 20 meter lang

  Een EPDM strook kopen? Deze EPDM strook heeft een dikte van 1,00mm. De breedte van deze strook is 60cm en de strook is 20 meter lang.

  € 116,16
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. EPDM strook 1,00mm | 70cm breed, 20 meter lang
  EPDM strook 1,00mm | 70cm breed, 20 meter lang

  Een EPDM strook kopen? Deze EPDM strook heeft een dikte van 1,00mm. De breedte van deze strook is 70cm en de strook is 20 meter lang.

  € 135,52
  Per stuk
  Incl. BTW
 3. EPDM strook 1,00mm | 80cm breed, 20 meter lang
  EPDM strook 1,00mm | 80cm breed, 20 meter lang

  Een EPDM strook kopen? Deze EPDM strook heeft een dikte van 1,00mm. De breedte van deze strook is 80cm en de strook is 20 meter lang.

  € 154,82
  Per stuk
  Incl. BTW
 4. EPDM strook 1,00mm | 90cm breed, 20 meter lang
  EPDM strook 1,00mm | 90cm breed, 20 meter lang

  Een EPDM strook kopen? Deze EPDM strook heeft een dikte van 1,00mm. De breedte van deze strook is 90cm en de strook is 20 meter lang.

  € 174,18
  Per stuk
  Incl. BTW
 5. EPDM strook 1,00mm | 100cm breed, 20 meter lang
  EPDM strook 1,00mm | 100cm breed, 20 meter lang

  Een EPDM strook kopen? Deze EPDM strook heeft een dikte van 1,00mm. De breedte van deze strook is 100cm en de strook is 20 meter lang.

  € 193,54
  Per stuk
  Incl. BTW

Producten 16-20 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zinken dakgoot repareren met EPDM rubber

Wilt u een zinken dakgoot repareren? EPDM rubber stroken zijn ideaal voor het opnieuw bekleden en waterdicht maken van uw oude dakgoot. Een nieuwe EPDM goot heeft een lange levensduur van tenminste 50 jaar. Onze EPDM rubberstroken zijn leverbaar in een dikte van 1,30 mm en 1,00 mm. Beide EPDM diktes worden geleverd op rollen van 20 meter lengte. Deze EPDM rubber stroken zijn niet zelfklevend, want door EPDM te verlijmen op uw dakgoot ontstaat een goede hechting. Zo heeft u lange tijd geen omkijken meer naar uw dakgoot. Bestel direct onze eigen EPDM lijm mee voor het verlijmen van EPDM rubber in uw dakgoot.

Een EPDM dakgoot is onderhoudsvrij

Als u op zoek bent naar een onderhoudsvrije dakgoot, bent u aan het juiste adres bij Interexpress. Want als uw dakgoot eenmaal bekleedt is met EPDM rubberfolie, kunt u er vanuit gaan dat uw hemelwater goed wordt afgevoerd zonder hinderlijke lekkages. Het enige dat u nog hoeft te doen, is twee keer per jaar bladeren en andere rommel uit uw dakgoot verwijderen. Onze EPDM stroken zijn in diverse breedtes te verkrijgen, het varieert namelijk tussen de 10 en 100 centimeter! Als u de dakgoot voor het bestellen even opmeet, weet u zeker dat u het juiste artikel ontvangt.

EPDM rubber stroken zijn multifunctioneel

EPDM rubber wordt niet alleen gebruikt bij renovaties, maar ook bij nieuwbouw is het gebruik van een rubberen EPDM strook in de dakgoot ideaal. U brengt de strook eenvoudig aan in uw houten of zinken goot. Desgewenst werkt u deze af met een speciale kraaltrim. Door de duurzaamheid van EPDM rubber heeft een EPDM dakgoot de toekomst. Heeft u een afwijkende maat, dan kunt u ook bredere afmetingen EPDM folie op rol kopen.

Zelf uw dakgoot bekleden met EPDM rubber?

EPDM stroken zijn heel eenvoudig zelf te plaatsen. U kunt door de juiste stappen te volgen ook zelf uw dakgoot bekleden met EPDM rubberfolie. Wij verkopen alleen A-kwaliteit Europese EPDM. Dit is EPDM zonder toevoeging van talk. Hierdoor is het leggen van de stroken extra eenvoudig, zelfs wanneer u als doe-het-zelver geen ervaring heeft met het leggen van EPDM is het goed te doen. Daarnaast vindt u op onze website ook handleidingen omtrent het leggen van EPDM rubber. Mocht u toch nog vragen hebben over EPDM stroken of het leggen hiervan, neemt u dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen.

Gratis advies van Interexpress

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810, of door contact op te nemen per mail.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen